1

Бракеражды комиссияның мақсаты:

Мектеп асханасында дайындалатын тағамдардың сапасын, санитарлық-гигиеналық талаптардың сақталуын және тағам өнімдерінің жарамдылық мерзімін тексеру.

 

Тексеру нәтижесі

  1. Тағамдардың сыртқы түрі мен дәмдік сапасы:Тағамдар (таңғы ас/түскі ас) мектеп ас мәзіріне сәйкес дайындалған, дәмі үйлесімді, иісі мен түсі қалыпты. 2.            Шикізат сапасы:Барлық азық-түліктердің жарамдылық мерзімі тексерілді, бұзылған өнім анықталған жоқ.
  2. Сақтау және дайындау жағдайы:Азық-түліктер арнайы тоңазытқыштарда, санитарлық нормаларға сай сақталады. Тағам дайындау технологиясы сақталған.
  3. Тазалық және гигиеналық жағдай:Асхана, ыдыс-аяқтар және жұмыс үстелдері таза, қызметкерлер санитарлық киіммен жұмыс істеуде.

Қорытынды:

Асхана жұмысы санитарлық-гигиеналық талаптарға және бекітілген мәзірге сай.

Тағамдардың сапасы жақсы деп бағаланды.

Тұтынуға рұқсат етіледі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *